Over Yoga Mindz

Ik ben Saskia. Jaren geleden kwam ik tijdens een moeilijke periode in mijn leven bij toeval in een Kundalini-yogales terecht. Dat bleek een levensveranderende 

ervaring en werd de start van een yoga-ontdekkingsreis. Mijn Kundalini Yoga Teacher Training heb ik bij Gurumarka afgerond. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe krachtig yoga is en er is niets mooier die kracht over te brengen op anderen.

Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Het brengt lichaam en geest in balans. Kundalini yoga werkt direct op ons zenuw- en klierenstelsel, waardoor het effect vrijwel meteen voelbaar is door de energie die het los maakt. En het mooie is dat iedereen kundalini yoga kan doen: je hoeft niet lenig te zijn. Ademhalen en kunnen meebewegen is genoeg.

Een Kundalini-les is altijd weer anders en verrassend. Elke les omvat ademhalings-oefeningen (pranayamas), asana's (houdingen), diepe ontspanning en meditaties met of zonder mantra's. 

Mijn lessen, coaching en workshops kenmerken zich door humor, een nuchtere insteek, persoonlijke aandacht en uitdaging. Daarbij staat jouw eigen ervaring altijd voorop.

Ontdek wat Kundalini yoga voor jou kan betekenen! 

 

image1.jpeg