top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSaskia

Creativiteit stimuleren met Kundalini yoga

Bijgewerkt op: 4 jan. 2018

De komende maanden ga ik besteden aan schrijven. Uit de hectiek van alledag stappen en me overgeven aan een creatieve flow zal wat geduld vragen. Ik bereid me onder andere voor met een hele krachtige mantra die onze primaire bron van creativiteit aanboort. Ik luister graag naar de versie van Gurudass (Har Hare Haree) of die van The Underlying Stars (Har Haray Haree Wahe Guru).De mantra voor creativiteit Har Haray Hari Wahe Guru


In een creatieve flow zijn, is geen luchtig sprookjesconcept. Het is een echt te bereiken staat van zijn. Denk eens aande waarop je geïnspireerd bent te creëren; of om te schrijven, te tekenen, te dansen, te zingen, om een ​​bedrijf op te zetten, om je huis te versieren, om baby's te krijgen. Voel hoe je je toen voelde; opgewonden, met al je zintuigen verhoogd, en je vermogen om jezelf over te geven aan het creëren van je dromen.

Denk nu eens aan momenten waarop je niet geïnspireerd bent; momenten van writer's block, proberen een lied te zingen met je keelchakra gesloten, vast te zitten in je bedrijfsontwikkeling, niet in staat om de weg vooruit te zien. De ene is een bewegende rivierstroom; de volgende, een droge rivierbedding.


De mantra voor creativiteit Har Haray Hari Wahe Guru bestaat uit vier delen en vertegenwoordigt de cyclus van creatieve activiteit. Har vertegenwoordigt het zaadpotentieel van Infinite Creativity. Haray vertegenwoordigt de stroom van de Creatieve Kracht. Hari vertegenwoordigt de manifestatie van de Creatieve Kracht. Wahe Guru is een uitdrukking van vreugde en verwondering over de schoonheid van dit proces. Het is net als zeggen "Idee. Stroom. Hier is het. Wow! "En vertaalt naar" Alle aspecten van de Schepper zijn Bliss. "


Deze mantra gebruikt de krachtige creatieve stroom om een ​​snel bewegende energieke rivier te creëren die het puin van onaangename situaties in ons leven wegspoelt. Het doorbreekt creatieve blokken en wekt in jou je eigen creatieve potentieel.


Bron: Spirit Voyage

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page